Direct aanmelden patiënt

U weet beter dan wie ook hoe slecht roken is en wat de negatieve gevolgen voor de gezondheid zijn. SineFuma wil u graag ondersteunen om uw patiënten zo goed mogelijk te begeleiden naar een rookvrij leven. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Direct patiënten aanmelden

U kunt uw patiënten op een makkelijke manier direct aanmelden voor:

  • Groepstrainingen
  • Telefonische coaching

Aanmelden kan via de blauwe knop bovenaan deze pagina.

Opleidingen en nascholingen

De '2STOP!' opleidingen zijn speciaal voor zorgverleners ontwikkeld. Alle opleidingen en nascholingen zijn geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.
U kunt uzelf bijscholen zodat u uw patiënten kunt begeleiden volgens de laatste richtlijnen en volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen.

Lees meer...

Informatiemateriaal

U wilt patiëntenfolders of posters ontvangen om ons aanbod onder de aandacht te brengen? Neem contact  op en wij sturen ze per post toe.

Kwaliteit

Naast opname in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken en het Loket voor Gezond Leven, doen wij er alles aan om de kwaliteit van ons bewezen effectieve aanbod voortdurend te optimaliseren. Dat dit lukt, blijkt ook wel uit onze succespercentages.
Lees meer..

Samenwerking

Wij zijn verheugd dat wij met meerdere zorggroepen, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en GGD’en mogen samenwerken om zo veel mogelijk mensen rookvrij te krijgen. Enkele voorbeelden van samenwerking zijn contracten voor stoppen met roken zorg voor chronische patiënten, een speciaal aanbod voor ledenorganisaties, het gezamenlijk aanbieden van groepstrainingen en experimenten om mensen met een verstandelijke handicap te ondersteunen bij het stoppen.

Wilt u eens van gedachten wisselen om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met Marcel Clarijs via:
E-mail: marcel@rookvrijookjij.nl
Telefoon: 076 - 88 951 95