Rookvrij personeel

Vitaliteit omhoog? Ziekteverzuim omlaag? Meer productivititeit? Langer doorwerken?

Stoppen met roken heeft een positieve invloed op alle bovenstaande onderwerpen, dus waarom zou u het niet stimuleren en faciliteren? Wij kunnen helpen en regelen de rest! U krijgt volledig inzicht in de succespercentages en tevredenheid van uw deelnemers. Ook zult u zien dat de productiviteit van de gestopte werknemers omhoog gaat (3 rookpauzes per dag staat gelijk aan 3 weken extra vakantie per jaar). Dankzij onze afspraken met zorgverzekeraars bestaat de mogelijkheid dat ons aanbod gedeeltelijk vergoed wordt voor uw organisatie.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in stoppen met roken begeleiding. Het is mogelijk uw werknemers via onze 'Rookvrij! Ook jij?' incompany groepstrainingen of onze telefonische coachingstrajecten te laten stoppen met roken. Onze bewezen effectieve 'Rookvrij! Ook jij?' methode is afkomstig uit Engeland, en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. U kunt eveneens vooraf een vrijblijvende informatiebijeenkomst houden.

Wij hebben in de loop der tijd veel expertise opgebouwd met het aanbieden, afronden en monitoren van bedrijfstrainingen. Deze opgebouwde (internationale) kennis en ervaring stellen wij graag aan u ter beschikking.

Lees hier waarom u uw werknemers wilt ondersteunen bij het stoppen.

Rookvrij bedrijf

Ook uw bedrijf volledig rookvrij?

We zien dat tegenwoordig steeds meer bedrijven de keus maken om volledig rookvrij te worden. Er worden geen rookmogelijkheden meer gefaciliteerd binnen en rondom het bedrijf. Wij vinden dit natuurlijk een fantastische stap, maar ook een enorme uitdaging. Er moet met veel zaken rekening worden gehouden, van communicatie tot fasering en documentatie. Het rookvrij worden is een proces waarover goed nagedacht moet worden en waarbij enige expertise gewenst is. Vanuit SineFuma hebben we inmiddels veel bedrijven begeleid in het proces om volledig rookvrij te worden. In de link hieronder vindt u alvast een eerste stappenplan, op weg naar een rookvrij bedrijf. Graag delen we onze expertise en begeleiden we ook uw bedrijf naar een volledig rookvrije toekomst. 

stappenplan rookvrij bedrijf

Interesse?

U kunt direct contact met ons opnemen, informatie aanvragen of eerst eens een aantal referenties bekijken.

Laat u inspireren!

Wij geven u graag een aantal goede redenen om stoppen met roken actief in uw beleid of arboplan op te nemen en uw werknemers te ondersteunen om te stoppen met roken. Wilt u ons aanbod eerst eens rustig doorlezen? Download hieronder onze brochure. 

2017-06-21 10_49_56-SineFume-leafletA4-highres.pdf - Adobe Acrobat Reader DC.png