The Greenery: "De stoppen met roken groepstraining is na 7 bijeenkomsten succesvol afgerond. Stoppen met roken blijkt moeilijker te zijn dan verwacht. De SineFuma Trainer heeft de deelnemers op professionele wijze ondersteund.De resultaatscore van 91% is daarvan het bewijs"
| Dhr. A. van Bockel - HR Manager |

Albert Heijn en SineFuma werken al een aantal jaren samen om het aantal rokers binnen het bedrijf te verminderen. De afgelopen jaren zijn op het hoofdkantoor en bij meerdere distributiecentra door het land met succes onze groepstrainingen aangeboden aan het personeel.

Bij meerdere politiekorpsen in het land (waaronder Rotterdam, Groningen, Oosterhout, Alkmaar, Delfzijl, Dordrecht, Veendam, Stadskanaal, Zuidhorn en Zaandijk) zijn de 'Rookvrij! Ook jij?' trainingen afgerond met een groot aantal rookvrije werknemers als resultaat.

In Nunspeet hebben de medewerkers na een aantal succesvolle informatiebijeenkomsten deelgenomen aan 2 'Rookvrij! Ook jij?' trainingen en vele telefonische coachingstrajecten.

Voor het tweede jaar achter elkaar is voor het personeel van dit ziekenhuis onze stoppen met roken groepstraining met succes ingezet.

Voor meerdere jaren en op verschillende locaties zijn vele mederwerkers van CZ dankzij 'Rookvrij! Ook jij?' gestopt met roken. Daarnaast hebben er meerdere informatiebijeenkomsten plaatsgevonden om het personeel te motiveren om rookvrij te worden.

Deze grote zorginstelling heeft al een aantal jaren, meerdere 'Rookvrij! Ook jij?' trainingen voor haar medewerkers ingezet.

Binnen dit bedrijf hebben meerdere 'Rookvrij! Ook jij?' trainingen plaatsgevonden.

In Den Haag is een groep medewerkers via ons aanbod gestopt met roken.

De volgende bedrijven hebben ook op verschillende manieren van ons aanbod gebruik gemaakt:

 

Logo balkkopie