Annemarie Zwetsloot

Waarom wil ik mensen ondersteunen bij het stoppen met roken? Het begeleiden is een boeiend proces. 

Annet Janssen

Als longverpleegkundige ben ik werkzaam in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. 

Aty de Jong

Ik ben al 25 jaar een enthousiaste leefstijlcoach. Wil jij zelf bijdragen aan je gezondheid en vind je dat nog niet zo gemakkelijk?

Bernadette Smits

Na diverse stoppogingen is het me ruim 14 jaar geleden gelukt mijn allerlaatste sigaret uit te drukken. 

Carien Kouzmitch - Indemans

Waarom zou je deelnemen aan de training 'Rookvrij! Ook jij?'? Kansen liggen er voor iedereen, maar het gaat erom of je ze aanpakt of laat liggen. Jij bepaalt dit zelf......

Carla van den Berg

In mijn werk als longverpleegkundige zie ik dagelijks de gevolgen van roken maar ook hoe moeilijk het is om rookvrij te worden.

Lieneke Derks

We weten allemaal best dat roken ongezond is. Het is alleen zo lastig om in een druk leven waarin aan alle kanten aan je getrokken wordt, te gaan stoppen met roken.

Ik vind het super als mensen stoppen met roken. Ik heb de worsteling van het stoppen gezien. Het is echt moeilijk en juist daarom werpt onze begeleiding zijn vruchten af.

Debbie Hendriks

Alles is mogelijk als je er zelf maar in gelooft! Iedereen kan namelijk stoppen met roken, daar ben ik echt van overtuigd.

Ditta Roukens

In 2004 ben ik gestart met het opzetten van een Stoppen met Roken poli in Tergooi-ziekenhuizen.

Lieneke Derks

In 2005 zelf gestopt, inmiddels werkzaam als gezondheidsdeskundige. In mijn praktijk kom ik regelmatig mensen tegen die het stoppen met roken heel moeilijk vinden.

Fien Huige

Hoe meer ik leer over stoppen met roken, hoe meer het onderwerp mij is gaan interesseren. Er komt namelijk heel veel bij kijken als je wilt stoppen en daarnaast is elke roker uniek.

Gerrie van Til

Niet iedere roker die wil stoppen kan dat zomaar even doen. En hoe fijn is het dan om te ervaren wat mijn bijdrage in de Stoppen met Roken begeleiding kan betekenen.

Hanneke Leroux

Na de opleiding tot verpleegkundige volgde ik de longspecialisatie in Nieuwegein. In 2007 heb ik in Rotterdam de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. 

Hanny-Wessels

Als longverpleegkundige vroeg ik me vaak af hoe ik de mensen kon helpen om niet meer te gaan roken. 

Hennie Monrooij

Veel mensen hebben hulp nodig bij het stoppen met roken en zonder deze hulp zijn de kansen op een geslaagde stop poging aanmerkelijk kleiner.

Ineke Kuiper

Preventie is het sleutelwoord in mijn werk als trainer. Naast mijn werk voor 'Rookvrij! Ook jij?' geef ik als trainer uitvoering aan de Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer 

Ingrid Gerritsma

Als ex-roker weet ik hoe het is om te stoppen met roken. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Ingrid Smit

Als longverpleegkundige zie ik dagelijks mensen met astma en COPD. En ik zie ook hoe graag mensen willen stoppen met roken en dat dit niet zomaar lukt. Dat is voor mij... 

Ingrid Sprenkels

Elke keer is het weer een feestje wanneer iemand kan zeggen: "Ik ben een maand rookvrij".

Irene Vroonhof

Ik gun mensen een gezonder leven en vind het mooi om rokers te begeleiden om te stoppen met deze verslaving.

Johannetta de Willigen

Een leuke kant van mijn werk als klantenadviseur is contact hebben met mensen. Dit spreekt mij aan.

Jolanda Colastica

Toen ik hoorde, dat er binnen CZ trainers gezocht werden voor ‘Rookvrij! Ook jij?’, had ik geen enkele twijfel. Dit is iets voor mij!

Jolanda Polderdijk

In mijn voormalige werk als preventiewerker op het gebied van verslavingen heb ik veel te maken gehad met kinderen die zich ernstige zorgen maakten over hun rokende ouders.

José Baks

Het is inmiddels alweer 18 jaar geleden dat ik die straffe roker was. Wat wilde ik graag stoppen en hoe vaak ben ik toen, ondanks al het hoesten, piepen... 

José van Helden

Rookvrij zijn bracht mij heel veel rust. En dat was zeer verrassend na jarenlang gedacht te hebben dat je van roken rustig wordt. En wat een tijd hield ik over.

Karlijn Rovers

Ik wil rokers die willen stoppen met roken inspireren en ondersteunen om de stap naar een nieuw rookvrij leven te kunnen en durven nemen.

Klaar Wakker

Mijn liefde voor mensen en voor het coachingsvak komt uitstekend tot haar recht in het werken als telefonisch coach en groepstrainer bij SineFuma.

Lieneke Derks

Een rookvrij leven gun ik iedereen! Nadat ik rookvrij werd met hulp van een training Rookvrij Ook jij, besloot ik zelf als trainer aan de slag te gaan om anderen te helpen.

Linda Eijking

Als kinderlongverpleegkundige kom ik regelmatig ouders tegen die ondanks de klachten van hun kind het roken niet kunnen laten. 

Lolo van Soest

De cirkel is rond. Na in 2004 SineFuma te hebben opgericht en in 2014 te hebben verkocht, kriebelde het weer om terug te gaan naar mijn echte passie......

Maartje van Lokven

Na een periode als preventiewerker in de verslavingszorg gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een tijdje bij de opleiding Verpleegkunde van Fontys Hogescholen.

Makka Haane

Ik heb bewondering voor mensen die de regie in eigen handen nemen. Vaak is het een proces van loslaten van aannames en gewoontes, en het overwinnen van angsten.

Marianne Haverkamp

In 1999 ben ik gestopt met mijn jarenlange rookverslaving, nadat ik van heel nabij de fatale gevolgen van roken meemaakte.

Marieke Vogels

De training 'Rookvrij! Ook jij?' van SineFuma vind ik ontzettend leuk én zinvol om te geven. Het is een training die gebruik maakt van de kracht van de groep. 

Mariëlle van Dijk

Ik ben werkzaam als longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

Marina den Braber

Een goede en bewuste stap in mijn leven waar ik iedere dag nog steeds trots op ben, is het stoppen met roken en gestopt blijven! 

Marjolein Steenland

Ik gun iedereen een leven zonder (nicotine) verslaving. Heerlijk vrij om zélf je dag in te delen, je gezondheid te verbeteren én zelf te bepalen waar je je geld aan besteedt. 

Marnix Molenaar

Stoppen met roken is het mooiste cadeau dat ik mijzelf, mijn gezin en iedereen die belangrijk is voor mij heb gegeven.

Miriam van der Elst

Na een carrière in de Zorg & Welzijnssector heb ik een paar jaren geleden besloten het roer om te gooien en te gaan doen waarvan mijn ogen weer zouden gaan stralen. 

Monique Behet

Trainer stoppen met roken?  Nee, dat is geen werk: dat is een combinatie van hobby, passie, leren, delen, humor, hard werken, uitdaging, reizen, genieten, doen en ervaren.

Monnica Saelman

Gezondheid is voor bijna iedereen het belangrijkste in het leven, maar helaas beseffen we dat vaak pas als gezondheid niet meer vanzelfsprekend is.

Fien Huige

Rookvrij worden voelde voor mij als een bevrijding. Dat gevoel gun ik jou ook! Zelf weer bepalen hoe je jouw leven leidt en niet meer afhankelijk zijn van die sigaret.

Pia Prudon

Als gespecialiseerd verpleegkundige heeft stoppen met roken al jaren mijn aandacht. Veel patiënten hebben baat bij hulp bij stoppen met roken.

Rutger Bennink

Als beweeg- en leefstijladviseur ben ik o.a. opgeleid om mensen te begeleiden in het proces van gedragsverandering op gebied van leefstijl en gezondheid. 

Saskia Wats

Met een achtergrond in psychologie en gezondheidswetenschappen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen drijft. 

Sylvia Heddema

Als longverpleegkundige kwam ik vaak bij mensen met COPD, een grotendeels aan roken gerelateerde aandoening.

Thera Criens

Vanuit mijn achtergrond als psychomotorisch therapeute werk ik ruim 20 jaar in eigen praktijk met mensen met spanningsklachten.

Tiny Rooijendijk

Na jaren ervaring als 'stoppen met roken coach' blijft het een boeiend proces ondersteuning te geven en mee te genieten van de opluchting/bevrijding wanneer dit lukt.

Fien Huige

Ik vind het leuk om tijdens de groepstraining samen met de deelnemers op zoek te gaan naar hun eigen kracht om deze verslaving te doorbreken. Humor helpt daar zeker bij!

Wilma Schapendonk

Ik heb een HBO-achtergrond op het gebied van sport en bewegen en geef ruim 8 jaar publieke en incompany trainingen voor mensen die willen stoppen met roken.

Wilma Smith

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het vinden van manieren om gezonder en gelukkiger te leven. Dit breng ik in de praktijk door begeleiding bij het stoppen met roken.