Annemarie Zwetsloot

Waarom wil ik mensen ondersteunen bij het stoppen met roken? Het begeleiden is een boeiend proces. 

Annet Janssen

Als longverpleegkundige ben ik werkzaam in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. 

Aty de Jong

Ik ben al 25 jaar een enthousiaste leefstijlcoach. Wil jij zelf bijdragen aan je gezondheid en vind je dat nog niet zo gemakkelijk?

Bernadette Smits

Na diverse stoppogingen is het me ruim 14 jaar geleden gelukt mijn allerlaatste sigaret uit te drukken. 

Carien Kouzmitch - Indemans

Waarom zou je deelnemen aan de training 'Rookvrij! Ook jij?'? Kansen liggen er voor iedereen, maar het gaat erom of je ze aanpakt of laat liggen. Jij bepaalt dit zelf uit vrije wil.

Debbie Hendriks

Alles is mogelijk als je er zelf maar in gelooft! Iedereen kan namelijk stoppen met roken, daar ben ik echt van overtuigd.

Ditta Roukens

In 2004 ben ik gestart met het opzetten van een Stoppen met Roken poli in Tergooi-ziekenhuizen.

Fien Huige

Hoe meer ik leer over stoppen met roken, hoe meer het onderwerp mij is gaan interesseren. Er komt namelijk heel veel bij kijken als je wilt stoppen en daarnaast is elke roker uniek.

Hanneke Leroux

Na de opleiding tot verpleegkundige volgde ik de longspecialisatie in Nieuwegein. In 2007 heb ik in Rotterdam de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. 

Ineke Kuiper

Preventie is het sleutelwoord in mijn werk als trainer. Naast mijn werk voor 'Rookvrij! Ook jij?' geef ik als trainer uitvoering aan de Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer en coach ik kinderen in een echtscheidingssituatie.

Ingrid Gerritsma

Als ex-roker weet ik hoe het is om te stoppen met roken. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Ingrid Smit

Als longverpleegkundige zie ik dagelijks mensen met astma en COPD. En ik zie ook hoe graag mensen willen stoppen met roken en dat dit niet zomaar lukt. Dat is voor mij de reden om me in te zetten voor stoppen met roken begeleiding.

Ingrid Sprenkels

Elke keer is het weer een feestje wanneer iemand kan zeggen: "Ik ben een maand rookvrij".

Johannetta de Willigen

Een leuke kant van mijn werk als klantenadviseur is contact hebben met mensen. Dit spreekt mij aan.

Jolanda Colastica

Toen ik hoorde, dat er binnen CZ trainers gezocht werden voor ‘Rookvrij! Ook jij?’, had ik geen enkele twijfel. Dit is iets voor mij!

Jolanda Polderdijk

In mijn voormalige werk als preventiewerker op het gebied van verslavingen heb ik veel te maken gehad met kinderen die zich ernstige zorgen maakten over hun nog rokende ouders.

José Baks

Het is inmiddels alweer 18 jaar geleden dat ik die straffe roker was. Wat wilde ik graag stoppen en hoe vaak ben ik toen, ondanks al het hoesten, piepen en weten van de risico’s, toch weer begonnen. Uiteindelijk heb ik mijn 28-jarige verslaving weten te overwinnen. Het was een eenzaam avontuur.

José van Helden

Rookvrij zijn bracht mij heel veel rust. En dat was zeer verrassend na jarenlang gedacht te hebben dat je van roken rustig wordt. En wat een tijd hield ik over.

José van Vugt

Na ruim 30 jaar roken en tientallen stoppogingen, in 2000 gestopt met roken en sindsdien ben ik zelf ‘Rookvrij’.

Klaar Wakker

Mijn liefde voor mensen en voor het coachingsvak komt uitstekend tot haar recht in het werken als telefonisch coach en groepstrainer bij SineFuma.

Linda Eijking

Als kinderlongverpleegkundige kom ik regelmatig ouders tegen die ondanks de klachten van hun kind het roken niet kunnen laten. 

Maartje van Lokven

Na een periode als preventiewerker in de verslavingszorg gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een tijdje bij de opleiding Verpleegkunde van Fontys Hogescholen.

Marianne Haverkamp

In 1999 ben ik gestopt met mijn jarenlange rookverslaving, nadat ik van heel nabij de fatale gevolgen van roken meemaakte.

Marieke Vogels

De training 'Rookvrij! Ook jij?' van SineFuma vind ik ontzettend leuk én zinvol om te geven. Het is een training die gebruik maakt van de kracht van de groep. Het is bijzonder om te zien dat een groep verschillende mensen samen de uitdaging aangaan om rookvrij te worden.

Mariëlle van Dijk

Ik ben werkzaam als longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Tijdens mijn spreekuur heb ik dagelijks gesprekken met rokers, die niet tevreden zijn met hun huidige gedrag en gezondheidsverlies ervaren.

Marina den Braber

Een goede en bewuste stap in mijn leven waar ik iedere dag nog steeds trots op ben, is het stoppen met roken en gestopt blijven! Meerdere stoppogingen heb ik in mijn leven nodig gehad om ervan overtuigd te zijn dat het zoveel oplevert. Rust, tijd en ontspanning zijn de voornaamste voordelen naast mijn gezondheid. 

Marjolein Steenland

Ik gun iedereen een leven zonder (nicotine) verslaving. Heerlijk vrij om zélf je dag in te delen, je gezondheid te verbeteren én zelf te bepalen waar je je geld aan besteedt. 

Marnix Molenaar

Stoppen met roken is het mooiste cadeau dat ik mijzelf, mijn gezin en iedereen die belangrijk is voor mij heb gegeven.

Miriam van der Elst

Na een carrière in de Zorg & Welzijnssector heb ik een paar jaren geleden besloten het roer om te gooien en te gaan doen waarvan mijn ogen weer zouden gaan stralen. Voor mij bleek dat het vak van coach en trainer te zijn. Het voelt goed en het is mooi om mensen te mogen helpen bij het bereiken van hun doel. 

Monique Behet

Trainer stoppen met roken?  Nee, dat is geen werk: dat is een combinatie van hobby, passie, leren, delen, humor, hard werken, uitdaging, reizen, genieten, doen en ervaren

Nellie Ochtman

Stoppen met roken is een intensief veranderproces dat voor iedereen anders verloopt. Dat maakt het voor mij zo boeiend om mensen in deze periode te ondersteunen en begeleiden.

Pia Prudon

Als gespecialiseerd verpleegkundige heeft stoppen met roken al jaren mijn aandacht. Veel patiënten hebben baat bij hulp bij stoppen met roken. Zonder hulp is de kans van slagen klein.

Rutger Bennink

Als beweeg- en leefstijladviseur ben ik o.a. opgeleid om mensen te begeleiden in het proces van gedragsverandering op gebied van leefstijl en gezondheid. Vanaf 2011 houd ik me professioneel bezig met het ondersteunen van mensen bij het stoppen met roken. 

Sabrina Kort

Verschillende mensen, verschillende aanpak, maar allemaal eenzelfde doel: Stoppen Met Roken.

Saskia Wats

Met een achtergrond in psychologie en gezondheidswetenschappen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen drijft, in gedrag, en in hoe gedrag ook weer kan veranderen. Iedereen is daar anders in en dat maakt het juist zo leuk om zo’n proces te begeleiden.

Sylvia Heddema

Als longverpleegkundige kwam ik vaak bij mensen met COPD, een grotendeels aan roken gerelateerde aandoening.

Thera Criens

Vanuit mijn achtergrond als psychomotorisch therapeute werk ik ruim 20 jaar in eigen praktijk met mensen met spanningsklachten.

Wilma Schapendonk

Ik heb een HBO achtergrond op het gebied van sport- en bewegen en geef ruim 8 jaar publieke en incompany trainingen voor mensen die willen stoppen met roken.