Direct aanmelden Telefonische coaching

Past stoppen in een groep niet bij u, maar zoekt u wel het juiste steuntje in de rug om uw stoppoging te laten slagen? Laat u dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches. Hieronder een korte video die uitlegt wat de telefonische coaching inhoudt.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die u goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds.
Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk uw coach te e-mailen of bellen op momenten dat u het moeilijk heeft.

Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in uw planning past en niet uitmaakt waar u zelf bent. Verder is onderstaande handig en leuk voor u om te weten betreffende de telefonische coaching om te stoppen met roken:

  • Bijna 80% is na afloop rookvrij
  • 99,2% van de deelnemers is na afloop tevreden over de telefonische coaching
  • De telefonische coaching krijgt een gemiddelde waardering van 8,7
  • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde coaches

Ervaringsverhaal

Wij kunnen wel vertellen hoe de telefonische coaching in elkaar zit, maar hoe mooi is het als een ex-deelnemer haar ervaring deelt. Elly was bereid haar inspirerende verhaal met ons te delen. Hieronder haar ervaring van roken tot stoppen en welke rol de telefonische coaching van SineFuma daarin mocht spelen.

Eén ding wist ik zeker..

Eén ding wist ik zeker: Als ik vóór mijn 62-ste verjaardag wilde stoppen met roken, ik dat niet alleen zou kunnen. Dat had ik al te vaak aan mijzelf bewezen. Ik heb 45 jaar gerookt, minstens 30 sigaretten per dag. Bij herhaling werden alle redenen telkens weer gebruikt om niet te stoppen: moeilijke tijden, veel stress, veel emoties, veel feestjes of veel teleurstellingen. Maar ook: vakantie, een nieuwe baan of niet willen aankomen. Waar koppelt een sigarettenverslaafde haar argumenten niet aan!
Ooit nam ik een brochure van SineFuma mee uit het ziekenhuis over stoppen met roken, met de gedachte: ‘’ Je weet maar nooit, misschien weten zij wél hoe het moet, maar nu nog niet, want ...’’ (zie boven).

Lees hier het volledige verhaal

Door de meeste zorgverzekeraars 100% vergoeding

De stoppen met roken cursus van 'Rookvrij! Ook Jij?' wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer het eigen risico nog niet of gedeeltelijk is verbruikt kan bij bepaalde verzekeraars het eigen risico van toepassing zijn.

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar uw stoppen met roken cursus vergoedt.

Aanmelden?

Schrijf u hier in, zodat u binnenkort van start kunt gaan met uw telefonisch coachingstraject om op een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.