Als u wilt stoppen met roken is het prettig als u er niet alleen voor staat. Maak het uzelf daarom makkelijker en meld u aan voor een 'Rookvrij! Ook jij?' stoppen met roken cursus bij u in de buurt. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!

Onze locaties voor geplande groepstrainingen

Hoe werkt de stoppen met roken cursus?

In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur gaat u in groepsverband stoppen met roken. Na twee weken voorbereiding stopt u op de 3e bijeenkomst gezamenlijk met roken. Vervolgens krijgt u nog een maand begeleiding van onze ervaren trainers om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die in Engeland op universiteiten is ontwikkeld. Verder is onderstaande handig of leuk voor u om te weten over deze groepstraining stoppen met roken:

  • Vergoed door zorgverzekeraars
  • 81% is na afloop rookvrij, 40% is na 1 jaar rookvrij
  • 99,3% van de deelnemers is na afloop tevreden over de training
  • Ex-deelnemers geven de training een gemiddelde waardering van 8,9
  • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde trainers
  • Opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen met roken begeleiding van SineFuma wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer het eigen risico nog niet of gedeeltelijk is verbruikt kan bij bepaalde verzekeraars het eigen risico van toepassing zijn.

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar uw stoppen met roken cursus vergoedt.

Aanmelden voor uw stoppen met roken cursus

Wilt u direct aanmelden voor een groepstraining? Klik hieronder op een cursus om u direct aan te melden of kijk bovenaan de pagina op de landkaart welke groepstraining bij u in de buurt van start gaat.

Overzicht alle trainingen

Meer weten?

Neem een kijkje bij de meest gestelde vragen en hopelijk vindt u daar de informatie die u zoekt. Mocht u meer willen weten, wij helpen u graag! Neem daarom gerust contact met ons op.

Hieronder ter inspiratie een korte video over hoe een trainer en 2 deelnemers de groepstraining ervaren.