De damp van een e-sigaret bevat vaak nicotine. Het gebruiken van e-sigaretten, ook wel vapen genoemd, is daardoor verslavend. SineFuma begeleidt iedereen die van een nicotineverslaving af wil komen. Dus ook als je wil stoppen met vapen, kun je gebruik maken van onze begeleiding. Je vindt hier ons aanbod van groepsbegeleiding (op locatie of online) en individuele coaching: telefonisch, digitaal (beeldbellen) of op locatie. Lees ook de stoppen-met-roken-ervaringen van ex-deelnemers.

Misschien wil je ook weten of er kosten aan verbonden zijn? Iedereen krijgt alles volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraars. Je hoeft daarbij ook niets voor te schieten. Lees daarover meer op onze vergoedingenpagina.

Direct aanmelden?

Je kunt je uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze 'Rookvrij! Ook jij?'-begeleidingstrajecten. Klik op groepstraining, telefonische coaching, digitale coaching of individuele coaching op locatie om direct naar de betreffende aanmeldpagina te gaan. 

Wil je de informatie over ons stoppen-met-roken-aanbod eens rustig doorlezen? Download dan onderstaand de 'Rookvrij! Ook jij?'-folder.